Nii-in,luitte ihan oikein! Viime joulusta viisastuneena päätin aloittaa tänä vuonna lahjojen valmistamisen ajoissa. Ja nyt on jo kolme lahjaa valmiina! Ehkäpä näitä tulee siihen tahtiin,että voi vuoden aikana antaa lahjoiksi muutenkin,tai sitten tulevana jouluna minulta menee lahjoja niillekin,jotka tähän asti ovat jääneet ilman..

Tämä kauluri valmistui viikonloppuna,ja arvata saattaa,että menee pikku-neidille. Tein takaosan hieman pidemmäksi,että varmasti suojaa niskaa, Malli on sama kuin edellisessä,isommassa kaulurissa. Lankana joku jämä-Nalle,ja niitähän minulla riittää

Sukkien neulonnassa alkoi uusi vaihde,kun keksin tehdä erilaisia pintaneuloksia. Työ on mielekkäämpää,kuin ainaisen oikean neulominen. Näissä ihan oikeita ja nurjia silmukoita,mutta pinta on mielestäni ihan kaunis.

Näistä palmikkosukista tykkään itse kovasti. Kuuden silmukan palmikko,ja välissä aina kaksi nurjaa silmukkaa. Ja nuo värit! Joku ihme väriterapia varmaan kyseessä,katsotaan koska kyllästyn ja siirryn taas neutraalimpaan värimaailmaan. Eiköhän näillekin löydy omistajansa tässä vuoden kuluessa.

Tällä hetkellä puikoilla on pinkit Rinsessa-sukat,ns.valepalmikkoa ja vaaleanvihreät palmikkosukat,joista puuttuu toinen sukka.