Niinpä,sitä tuntuu nyt olevan koko elämä,ihan pelkkää näpertelyä.. Tuntuu ettei oikein mistään saa kiinni,millään osa-alueella.. Kotona hommia kasaantuu,villakoirat juokseee nurkissa,mutta emäntä vaan kuluttaa sohvaa..

Ja mitä siellä sohvalla? No,ei oikein mitään sielläkään,vaikka aina on puikot tai koukku kädessä. Onkohan jotain kevättalven väsymystä,vai alkava viidenkympin kriisi? Tuo maaginen luku täyttyy syksyllä,ja on saanut pohtimaan ikääntymistä ja kaikkea siihen liittyvää. Ja onhan aihe työnkin puolesta koko ajan läsnä,vanhuksia kun työkseni hoidan.. Kroppakin alkaaa reagoida raskaaseen työhön,kaikenlaista pikkukremppaa on koko ajan...Tällä hetkellä oikea käsi ryppyilee,liekö tenniskyynärpää tai rannekanavan oireyhtymä,kun välillä on koko käsi sormenpäistä olkapäähän ihan juntturassa?Tai sitten se vaan on niin,ettei se vanhuus tule yksin..

Jottei nyt ihan valittamiseksi menis,näytänpä tässä niitä näpertelyjäni,jotain kuitenkin olen aikaiseksi saanut,vaikkei nämä nyt mitään loistokkaita taidonnäytteitä olekaan..

Taas pari uutta pantaa,ylempi Puroa,alempi Puro Batikia. Ei niistä sen enempää

Puro Batikia kun jäi,kokeilin tehdä muutaman lapun siitäkin,uusimman kirjan ohjeella,sama kuin kesälaukussa käytin.. Tällaisia tuli,saa nähdä,tuleeko näistä yhtään mitään,vai päätyvätkö sinne kuuluisaan mappi Ö:hön...

Klipsuista sitten värkkäsin tällaisia,vielä ei tietoa,mihin päätyvät.

Tänään olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni,ja meinaan siivota hullun lailla kotona ennen töihin lähtöä.iltavuoroon siis.

Toivon kaikille vrkeää päivää,ja lupaan tsempata itsekin!