Joulu oli ja meni,ja koko vuosikin alkaa olla lopuillaan. Huomenna eletään jo vuotta 2011! Itselläni uusi vuosi vaihtuu työn merkeissä,tänään töissä 13.00-21.00 ja huomenna 7.00-15.00,joten juhliminen jää väliin. Illalla ehtii varmasti neulomaan pari tuntia,lapsia kun ei varmasti saa nukkumaan,ennenkuin vuosi on vaihtunut. Moderni Jussi-sukka on jo hieman edistynyt,vaikka kuvion tekeminen on kyllä aika haasteellista..

   Väkisin meinaa lankajuoksut kiristää,vaikka kuinka yritää pitää niitä löysällä. Olen kuitenkin melko tyytyväinen,hyvä siitä vielä tulee!

Kaivelin kuvia vanhemmista töistäni,tässä  vain murto-osa..

Tämän ponchon tein virkkaamalla pari vuotta sitten. Villitys levisi naapurustossa,sain tehdä tytöille niitä ihan urakalla! Tämä on oma,lankana seiska-veikka,ja mukava on ollut pitää viileillä kevät-ilmoilla.

Tämä on yksi lemppari-villapaitojani,ikää tälläkin jo muutama vuosi. Lankana tässäkin seiska-veikka,arvata saattaa,että on suosikki-lankani .

                                                                                                                              Nämä ovat miehen Metsä-sukat,kovassa käytössä jo hiukan virttyneet..

Töitä on tietysti olemassa paljon enemmänkin,mutta kuvia ei.. Täytyy siis ahkeroida uusia,jotta on jotain esiteltävääkin .