...ja vähän koukullakin . eli monta työtä taas tulossa,kaikki keskeneräisiä. Minä vain en yksinkertaisesti osaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan! Huonoa siinä on ainakin se,että välillä jopa unohtuu,miten joku neulos tehdään,kun on ollut muutamakin päivä tekemättä sitä. helpottais,jos jotenkin vaikka luetteloisi töitään,laittaisi vaikka silmukkamääriä ja mallineuleita ylös.. Enpä vain ole saanut aikaiseksi sitäkään,joten näillä nyt mennään.

Vauvan neulesetti on kuitenkin jo aika hyvällä mallilla,nuttu on nappien kiinnitystä vailla valmis,myssystä puuttuu alaresori ja solmimisnauhat. lapaset ja sukat/tossut on vielä suunnittelun alla.

Lankana Novita Wool,malli on ihan oma,ja mallineule helppo,2o,1n,oikeat silmukat kiertäen.Kokosuhteesta en ole ihan varma,hihat näyttävät pitkiltä... Mutta kassotaan nyt,ehkä siitä vielä hyvä tulee..

Hartiahuivi valmistuu myöskin,joka päivä tätäkin on neulottu ainakin muutama kerros. Lankana Novitan Puro,ihanan lämmin huivi tästä tulee,ja voi olla että omin sen itselleni vaikka käsityöhetkiin hartioita lämmittämään..

Lankaa huiviin on kulunut tällä hetkellä 150g,ja ainakin 50g neulon vielä lisää.. Koon mittaan sitten,kun saan huivin kokonaan valmiiksi.

Virkannutkin olen,nämä lappuset on mukavia välitöitä vaikka töissä raportilla..

Näistä olisi tarkoitus kasata vauvan peitto,virkattu kotiväkilangasta,ja vuorikappaleen ajattelin tehdä ihanasta mohairlangasta,jonka nimi on häipynyt mielestä.

Tässä seiskaveikan jämistä virkattuja isoäidin neliöitä,saattaapi tulla isokin peitto,langanloppuja kun on kertynyt nurkkiin varmasti useampi kilo!

Lapasia ja sukkia on kesken monen monta paria,tässä nyt esittelyssä lapasia,joista puuttuu peukalot. niitä on mielestäni tylsä neuloa,joten niitä onkin sitten kerralla tehtävänä yleensä aikas monta!

                                                                                       

Aloittamistaan odottaa myös ystävälle luvattu tuubi-kauluri,pitäisi sekin aloittaa,ennenkuin pakkaset loppuvat Näiden lisäksi päässä on miljoona ideaa,mitä haluaisi tehdä,mutta yritän nyt hillitä itseäni ja tehdä kaikki keskeneräiset työt valmiiksi.. Katsotaan,kuinka akan käy!