Nyt kun käsitöiden tekeminen on kiellettyä ( ihan vähän olen salaa virkannut ) , niin päätin inventoida kaikki lankani.. Niitä kun on joka puolella,kaapit ja laatikot täynnä! Eikä ihme,jos eivät mahdu mihinkään,punnituksen lopputulos oli aika huikea: 23 kg!!!!!!! Todistusaineistoa on tässä:

  Boriskin halusi kuvaan,sitä en kylläkään punninnut Tässä lisää:

Ja lisää:

Veikkaanpa,että saldo kasvaa vielä parilla kilolla,kunhan pengon kaikki lastenkin kaapit ym.jemmat . Puikkoja ja koukkujakin löytyi huomattava määrä,mutta niitä en sen kummemmin inventoinut vielä. Nyt olis urakka löytää kaikille paikka,etteivät enää lojuisi pitkin huushollia.. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus vielä lajitella langat,jotta olisivat helpommin etsittävissä johonkin tiettyyn projektiin.

Huh-huh,ihan hengästyttää nyt,minäkö hamsteri? Tässä asiassa näköjään,vaikken muuten turhaa tavaraa keräilekään. Mutta kun langat ovat NIIIIIN ihania! Tein kuitenkin päätöksen,että huomisesta alkaen EN osta uutta lankaa kuin tilaustöihin,jos tiettyä ei löydy varastoista. Ai miksi vasta huomisesta? No,kun... tekeillä on torkkupeitto Nalle-langasta,ja varastosta on käytetty kaikki sininen ja punainen... Mutta sen jälkeen aloitan vain sellaisia töitä,mihin langat löytyvät omasta takaa! Minua saa sitten virtuaalisesti potkaista,jos kerron ostaneeni lankaa ihan omiin tarpeisiin!

Tähän loppuun vielä kuva blogi-kissasta,joka nytkin makaa tietokoneen vieressä,on siis hengessä mukana!