Niin,kuten varmasti olen kertonutkin,kuulun niihin ihmisiin,jotka eivät osaa keskittyä vain yhteen työhön kerrallaan. Joulukiireiden helpotuttua näytti siltä,etten neulo tai virkkaa yhtään mitään piiiitkääään aikaan.. Mutta tilanne on nyt tämä: Keskeneräisiä töitä on alullaan peräti 5kpl!

Musta-pinkit Jussi-sukat ovat jo toisen sukan kantapäässä,ja pääsevät toivottavasti pian uudelle omistajalleen. Sen lisäksi vaiheessa on vielä hartiahuivi,se on vissiin se kuuluisa ikuisuusprojekti Lisäksi minuun iski värikärpänen,ja oli ihan pakko saada aloittaa sukkia,joissa erilaisia pintaneuleita. Yhdet valmiit,kaksi erilaista vielä paria vailla.

 

Hiukan huoni kuva varjoineen,mutta tässä siis keltainen ruutukuvioinen,jonka parikin on jo valmis,ja vihreä,vielä pariton palmikkosukka. Puikoilla vielä oranssi palmikko,ja keränä odottaa pinkki... Jahka saan projektia eteenpäin,otan parempia kuvia.

Lisäksi takaraivossa muistuttaa siseren miehelle tilatut Jussi-sukat,jotka pitäisi varmaan pian aloittaa,syntymäpäivät kun ovat parin viikon päästä

Ai niin,ja tänään piti saada puikoille uusi kaurintekele,ihastuin sellaisen tekemiseen kovasti. Tuleekohan näistä puoletkaan valmiiksi,vai päätyvätkö nämä sinne kuuluisaan X-filesiin? Saas ny nähdä..